DAMKLÄDERHERRKLÄDERSKORBARNDESIGNOUTDOOR

Grillar

Här visar vi alla produkter inom Grillar. Du kan också välja att se alla produkter inom Alla typer av gardiner, Alla typer av kuddar, och Badkar. Hemson.se hjälper dig genom att samla produkter inom bl.a. Alla typer av gardiner, Alla typer av kuddar, och Badkar från märken som &Tradition, Barbecook, och Bengt Ek Design. Om du inte hittar vad du letar efter så kan du använda dig av våra kategorier till vänster eller prova vår sökfunktion.

Din sökning

Färg

Märke

Butik

Pris

Picture of Tills Eldkorg Modern Ronda
Rund eldkorg med grillmöjligheter!Eldkorgen ger en härlig sprakande, värmande eld som höjer mysfaktorn i din trädgård. Och när elden har blivit glödande kol, kan du passa på att grilla lite mat.Eldkorgen Modern Ronda är tillverkad i kraftigt lackad stål och har en höjd på 62 cm samt en diameter på 40 cm.Till eldkorgen kan ett perfekt passande grillgaller beställas separat....(text från tretti.se)
695kr
Picture of Menu TecLime Tes-800
800 Watt, Enkel att använda, 3 hyllor samt 3 krokar, Droppbricka och skål, Termometer, Bärhandtag
999kr
Picture of Tills Finnflame Rebel 45 "Ernströken" Rök
Finnflame Rebel 45 Ernströken RökÄkta glöd, rökarom och en lång tillagningstid ger maten fantastiska dofter - "Ernströken" Rebel 45 tar sommarens grillfester till nya höjder. Grillning gör man normalt på kollbädd, men med Rebel kan du även röka maten i låga temperaturer. Prova att röka revben, fisk, pulled pork eller, varför inte ost? Resultatet blir garanterat uppskattat på middagsbordet. Ernst har visat röken i Jul med Ernst i TV4.Edas med kol eller briketterMått: Ø 40 x H 103 cm2 st emaljerade galler. (45 cm i diameter) medföljerRöken är tillverkad i 0,8 mm emaljerat supershine stål.Termometer och luftventil i locket , samt luftventil i botten för värmeregleringStår stadigt på tre kraftiga ben
1.672kr
Picture of Home Severin 8523-grill Med Benstativ 2300w
Elgrill på stativ, 2300 W Elgrill med stativ. Förkromat löstagbart grillgaller och värmeelement för lättare rengöring. Rejält emaljerat stålhölje. Kraftig effekt på 2300 W. Justerbar termostat.
699kr
Picture of Home BRIXTON Gasolgrill 2 Brännare
Gasolgrill med 2 brännare Lyxig gasolgrill med två brännare och separat piezotändare. Praktisk termometer i locket för att kontrollera grilltemperaturen utan att behöva öppna locket och ett galler för att hålla maten som har varit grillad varm. Regulator och slang ingår ej. (se artikelnr 1164711)
999kr
Picture of Tills Skyddsbord för gasolflaska svart - Muurikka
Muurikka skyddsbord för gasolflaska som både skyddar, fungerar som avställningsbord samt är en snygg inredningsdetalj. Skyddsbordet lämpar sig till gasolflaskor av typen PC10 som innehåller 10kg propangas. Detta är det perfekta komplementet till både Muurikka 100cm samt sommarköken! Då skyddsbordet finns i både svart och brunt ger det ett enhetligt intryck till de båda sommarköken som även de finns i svart och brunt.
1.595kr
Picture of Landmann Dorado 31401
Höj- & sänkbar glödbädd, Grillgaller gjutjärn, Grillyta: 56 x 42 cm, Smidig asktömning, Fällbara sidobord, Bra värmekontroll
990kr
Picture of Barbecook Rök startpaket
Startpaket i begränsad upplaga. I detta paket får du med allt du behöver för att komma igång med rökningen! Detta paket är en perfekt introduktion till den spännande matlagnings-tekniken rökningNedan kan du se vad som ingår i paketet.Barbecook Rök. Läs mer om röken här!1 L (380g) Rökspån äpple1 L (380g) Rökspån Ek1 L (380g) Rökspån Hickory1 L (360g) ''Smoke dust'' Hickory1 L (360g) ''S...(text från tretti.se)
1.445kr
Picture of Muurikka Elrök 1200W
En elrök från Muurikka. En mycket praktisk produkt. Inga tillsatser behövs så som t-sprit eller liknande. Ladda med ditt favoritspån och plugga in kontakten så är du igång! Röken är utrustad med en separat bricka att lägga spånen på.  230 V1200 w Djup 55 cmDiameter 28 cm2st Galler 24x41,5cmSpånplåtFettplåt  Anslutningssladd 200 cm
2.395kr
Picture of Rök XL
Den mångsidiga röken i XL format.Den är baserad på vår storsäljande prisvärda rök som nu funnits på marknaden ett antal år. XL betyder förutom att den är större, en rök med förbättrade möjligheter att reglera luftflödet. Med hjälp av bottenventilen underlättas även rengöringen.Två kromade galler + en nätkorg att användas för t.ex. rökning av räkor, musslor ost mm.Den nedersta delen av röken k...(text från tretti.se)
1.895kr
Picture of Hylla
2st perfekta hyll plan för dina tillbehör, Du lägger enkelt i detta tillbehör i benställningen, ta bara bort det undre korset och lägg i hyllplanen. (endast för standard ben 90cm)...(text från tretti.se)
1.400kr
Picture of Menu Emerio RG-105522
Grillyta: 43 x 30 cm, 8 st raclettepannor, Non-stickbeläggning, Ställbar temperatur, Effekt: 1200 W
299kr
Picture of Bodum FYRKAT mini picnic kolgrill Lime Grön
Grillen FYRKAT Mini Picnic Träkolsgrill är perfekt för terrassen, trädgården eller varhelst man vill ha sin goda måltid.
319kr
Picture of Hänggrill för kol
Snyggt blickfång för din trädgård. Gallret på denna träkol grill är mycket lätt att justera i höjd och har en yta av Ø 55 cm. Denna grill kan även användas som en brasa när sommarkvällarna blir kallare.Stekyta: Ø 55 cmVärmebeständigt höljeJusterbara höjderGaller av rostfritt stål...(text från tretti.se)
1.495kr
Picture of Barbecook XL-Rök startpaket
Startpaket i begränsad upplaga. I detta paket får du med allt du behöver för att komma igång med rökningen! Detta paket är en perfekt introduktion till den spännande matlagnings-tekniken rökningNedan kan du se vad som ingår i paketet.Barbecook Rök XL. Läs mer om röken här!1 L (380g) Rökspån äpple1 L (380g) Rökspån Ek1 L (380g) Rökspån Hickory1 L (360g) ''Smoke dust'' Hickory1 L (360g)...(text från tretti.se)
2.145kr
Picture of Wok ring
Wokringen håller det du steker på Tepanyakihällen kvar på plattan ...(text från tretti.se)
995kr
Picture of Barbecook Brahma 5,2 Inox
Barbecooks ''gasolgigant'' med totalt fem brännare och roterande grillspett - för den verklige grillentusiasten.Brahma 5,2 har mycket hög kvalitet och prestanda med en grillyta på 69 x 43 cm, där två tredjedelar är emaljerade grillgaller och en tredjedel är en stekplatta av gjutjärn.Grillen är utrustad med tre rostfria brännare på 5 kW vardera, vertikal bakbrännare och spettmotor, Turbo värmesyst...(text från tretti.se)
6.950kr
Picture of Eva Solo Kolgrill Rostfritt Stål Ø49 cm
HEMKÖRNING FRAM TILL DIN DÖRR INGÅR I PRISET!    Kolgrill  Ø 49 cmKolgrillen från Eva solo är känd för sin prisbelönta design och passar in i det flesta miljöer, kolgrillens utmärkta grillegenskaper och praktiska design gör den unik på marknaden. Eva Solo kolgrill är praktisk att arbeta vid, det perfekta utomhusköket, och är försedd med flera innovativa lösningar som gör det enklare att grilla. Askan samlas i den praktiska kolbehållaren med handtag, som är enkel att tömma efter användning. Du kan dessutom öppna grillen i sidan och använda den att förvara kol och grillutrustning i när du inte grillar på den.Och när kolgrillen inte används lägger du på det platta skyddslocket, och du får ett dekorativt avställningsbord på uteplatsen. När locket inte används kan du hänga det på grillen.  Designer: Claus Jensen och Henrik Holbæk, Tools®Material: Rostfritt stål Mått: Höjd: 65 cm, diameter: 49 cm Grillen levereras direkt från Eva Solos lager i Danmark till kunds leveransadress, ca 5 arbetsdagars leveranstid. 
3.999kr
Picture of Tills Grill Pad Skurblock
10 st skurblock till Grill Pad...<br>Grill Pad Skurblock... rostar ej, klumpar inte ihop sig eller splittrar sig.
299kr
Picture of Grill Pad
Ett komplett set med Grill pad, skurblock och nät...<br>Används på stekbord och grillar för effektiv borttagning av fett och fastbränd smuts.
359kr
Picture of Tills Grill Pad Nät
10 st nät till Grill Pad...<br>Grill Pad Nät är effektivt för hårt och fastbränt fett.
239kr
Picture of Grill- & charktång 31cm
31 cm lång grill- och charktång i rostfritt stål.<br>Stålet innehåller 10% nickel och 18% krom.
139kr
Picture of Grill- & fettskrapa
22,5 cm lång grill- och fettskrapa med handtag. Bladet är 15 cm brett.
89kr
Picture of Ihopfällbar Grill
Ihopfällbar Grill packad i en svart pouch... Praktisk grill som är lätt att ha med sig i bilen, båten samt på picknick.<br>Grillen är 33 cm lång, 24 cm bred och 32 cm hög.
279kr
Picture of Grillhalster (2-pack)
2-pack grillhalster levereras i presentkartong.<br>Ett perfekt redskap för dig som grillar grönsaker och annat som brukar slinka genom grillgallret.<br>Att halstra är ett annat ord för att grilla och ett halster är speciellt bra att ha vid grillning över öppen glöd. Grillhalster används ofta vid grillning av hel fisk. Vanligvis brukar man säga att man grillar kött och halstrar fisk.<br>Grillhalstrens mått är 49 x 4,5 cm.<br> 
99kr
Picture of Tills PanGourmet Smoker Rök
PanGourmet Smoker erbjuder stor flexibilitet med fyra olika matlagningstekniker i samma produkt. Smokern kan n&auml;mligen b&aring;de anv&auml;ndas till att r&ouml;ka, grilla, &aring;nga &amp; baka.Med den smarta konstruktionen kommer m&aring;nga m&ouml;jligheter. PanGourmet Smoker kan n&auml;mligen anv&auml;ndas som b&aring;de Eldkorg eller Grill samt till Singel- eller dubbellagers r&ouml;kning.&nbsp;Material: Mattsvart lackerat st&aring;l, Luckor i polerat Rostfritt st&aring;l&nbsp;Storlek: 62 x 50 x 100 cmDiameter: 85 cmVolym: 22 liter&nbsp;Kan &auml;ven anv&auml;ndas till att h&auml;ngr&ouml;ka, eftersom krokar medf&ouml;ljer.&nbsp;Anv&auml;ndningPanGourmet Smoker Kan anv&auml;ndas f&ouml;r b&aring;de varm- eller kall-r&ouml;kning.Den har justerbara Luftventiler samt en inbyggd termometer.Med smokern medf&ouml;ljer &auml;ven starka sp&auml;nnclips f&ouml;r enkel &amp; stabil montering av olika lager.&nbsp;
2.495kr
Picture of Landmann Kolgrill
Denna fyrkantsgrill med sidobord är en nyhet i Landmanns sortiment 2014. Det är en mycket bra kolgrill i vilken man kan tillaga en mängd olika rätter. Sidoborden gör arbetet lättare och glödbädden i grillen är höj- och sänkbar. Locket och grillskålen är helemaljerad och locket sitter bekvämt fast med gångjärn. Sidoborden kan fällas ner när de inte används. Mått - Bredd: 127/54 cm - Djup: 60 cm - Höjd: 88 cm
895kr
Picture of Landmann Kolgrill Dorado
Denna kolgrill är en av Landmanns nyheter för 2014. Dorado är en mycket funktionsrik grill med många smarta funktioner. Man kan till exempel enkelt höja och sänka glödbädden med en vev och på så sätt styra värmen. Mått - Bredd: 134 cm - Djup: 63 cm - Höjd: 114 cm
1.995kr
Picture of Landmann Grill
Läckert designad kolgrill i miniformat. Rostfri grilltång, varmhållningsgaller samt kolbehållare medföljer. Matlagningsyta - diameter 37 cm. Diameter 37 cm, djup 37 cm, höjd 41 cm.
399kr
Picture of Landmann Grilltunna Grillchef
Grilltunna med lock i vilken man både kan grilla och ugnsgrilla filéer och stekar på. För extra sting och smak på det som man grillar kan man även använda rökflis i grillen. En termometer finns på locket för att hålla koll på temperaturen. Grillgallret är emaljerat och brikettgallret höj- och sänkbart. Framtill och undertill finns avlastningsytor för formar och verktyg. Genom en sidolucka tömmer man enkelt ur askan. Tillverkad av lackerad plåt. Mått - Bredd: 82 cm - Djup: 77 cm - Höjd: 106 cm
1.795kr
Picture of Landmann Gasolgrill Triton
Genomtänkt gasolgrill av god kvalitet. Gallret är av kraftigt gjutjärn som ger en jämn värme. Kombinationen galler, stekplatta och varmhållningsgaller gör att matlagningen kan varieras på många olika sätt. Sidobrännare för tillagning av sidorätter finns. En lös extra stekplatta följer med på köpet. Dubbellocket är isolerat för att på bästa sätt behålla värmen i grillen. Många delar är skyddade av emalj och grillen har även rostfria brännare. För enkel renhållning finns en lättåtkomlig fettuppsamlingsplåt. OBS! Slang och regulator ingår ej! >>Detta kan köpas som tillbehör. Mått - Bredd: 140 cm - Djup: 55 cm - Höjd: 121,5 cm
3.995kr
Picture of LANDMANN Rökflis Äpple
Rökflis, träslag KÖRSBÄR. Smaksättande röksflis/rökspån för grill med lock. Fungerar i kolgrillar, gasolgrillar och rökar. Man använder rökflis för att få en rökutveckling inne i grillen som gör att det som grillas får extra smak. Något sötaktig fruktig röksmak som passar utmärkt till fågel (skapar mörkbrun färg på skinnet) eller nötkött. Den är den kraftigaste smaksättaren av fruktträden. Lämpligt att lägga spånen i röklådan med art.1810017. Lådan är ett måste för gasolgrillar. I kolgrillar kan lådan användas, men där kan man även strö fliset direkt på glödbädden. Mindre bitar för enkel påfyllning under grillning, smidiga att fylla på genom grillgallret. I vissa fall kan man behöva blötlägga spånen innan användning. Prova dig fram. Små bitar ger även bättre rökutveckling i röklåda än större bitar.
59kr
Picture of LANDMANN Pure grillspett 2-pack
Greppvänligt handtag. Påkostad kvalité. Snygg design. Pure-serien med kraftiga grillredskap av mycket hög kvalité. De är bekväma att arbeta med och ser dessutom riktigt snygga ut. Ett bra alternativ för den kräsna grillmästaren.
199kr
Picture of LANDMANN Skyddshuv rund
Passar bland annat: Landmann artiklar med Black Pearl (31341), Black Pearl (31342), Klotgrill (11317), Kolgrill (0427). Skyddshuv rund Ø66cm. Kvalitéts skyddshuv till lite mindre gasolgrillar. Perfekt för att skydda grillen mot väder, vind, pollen och smuts. Ta hand om grillen och skydda den mot smuts och nederbörd. Enkel väv, men väl fungerande skydd för grillen.
89kr
Picture of LANDMANN Pure gallerborste
Greppvänligt handtag. Påkostad kvalité. Snygg design. Pure-serien med kraftiga grillredskap av mycket hög kvalité. De är bekväma att arbeta med och ser dessutom riktigt snygga ut. Ett bra alternativ för den kräsna grillmästaren.
199kr
Picture of LANDMANN Skyddshuv terrassvärmare
Mått: Höjd: 227cm. Bredd vid toppen 90cm. Bredd längst ner 75cm.
199kr
Picture of LANDMANN Utekök Avalon
Utekök Avalon Nu är grillen här som gör att du flyttar ut hela köket ut i din trädgård. 4st huvudbrännare och 4st emaljerade flametamers för maximal grillning. Grillgallren och stekplattan är i gjutjärn. Grillspett med motor och en vertikal infrabrännare som används ihop med spettet.Behållare som kan användas som sophink, eller fyllas med is eller klampar för att kyla mat och dryck. Inbyggd belysning för grillning i mörkret (230V). Sidobrännare för tillagning av sås, koka potatis och grönsaker etc. Effektiv infrabrännare speciellt för att förgrilla fileér, stekar etc, eller grilla som vanligt. Slang&amp;regulator medföljer ej!
16.980kr
Picture of LANDMANN Gasolgrill Triton 4+1 brännare - Vit
Gasolgrill med termometer i locket Genomtänkt gasolgrill av god kvalitet. Galler av kraftigt gjutjärn som ger en jämn värme. Kombinationen galler, stekplatta och varmhållningsgaller gör varierad matlagning möjlig. 4 rostfria brännare + 1 sidobrännare för tillagning av sidorätter. Lös extra stekplatta medföljer. Isolerande dubbellock bibehåller värmen i grillen. Slang- och regulatorset medföljer ej.
4.245kr
Picture of LANDMANN Rökflis EN
Rökflis, träslag EN. Smaksättande röksflis/rökspån för grill med lock. Fungerar i kolgrillar, gasolgrillar och rökar. Man använder rökflis för att få en rökutveckling inne i grillen som gör att det som grillas får extra smak. Ger en mild och välsmakande rök, både ris med barr och trä från busken kan blandas och användas. Används med fördel till vilt, fisk och fläskkött. Lämpligt att lägga spånen i röklådan med art.1810017. Lådan är ett måste för gasolgrillar. I kolgrillar kan lådan användas, men där kan man även strö fliset direkt på glödbädden. Mindre bitar för enkel påfyllning under grillning, smidiga att fylla på genom grillgallret. I vissa fall kan man behöva blötlägga spånen innan användning. Prova dig fram. Små bitar ger även bättre rökutveckling i röklåda än större bitar.
59kr
Picture of LANDMANN Jim Beam bourbon rökflis
Jim Beam bourbon rökflis. Smaksättande röksflis/rökspån för grill med lock. Fungerar i kolgrillar, gasolgrillar och rökar. Man använder rökflis för att få en rökutveckling inne i grillen som gör att det som grillas får extra smak. Rökflis kan användas i alla typer av grill som har ett lock. Kolgrill som gasolgrill men även i smokers och rökar. Lämpligt att lägga spånen i röklådan med art.1810017. Lådan är ett måste för gasolgrillar. I kolgrillar kan lådan användas, men där kan man även strö fliset direkt på glödbädden. Mindre bitar för enkel påfyllning under grillning, smidiga att fylla på genom grillgallret. I vissa fall kan man behöva blötlägga spånen innan användning. Prova dig fram. Små bitar ger även bättre rökutveckling i röklåda än större bitar.
119kr
Picture of LANDMANN Pure hamburgerhalster
Greppvänligt handtag. Påkostad kvalité. Snygg design. Pure-serien med kraftiga grillredskap av mycket hög kvalité. De är bekväma att arbeta med och ser dessutom riktigt snygga ut. Ett bra alternativ för den kräsna grillmästaren.
249kr
Picture of LANDMANN Piccolino - Lime
Läcker portabel kolgrill som är perfekt att bära med sig, och enkel att förvara då den tar lite plats. Kvalitetsgrill som levereras med smarta tillbehör. Varmhållningsgaller medföljer, perfekt till bröd och grönsaker. Den invändiga kolbehållaren erbjuder smidigare asktömning. Syreventil på locket och gummerade lås till locket. Grilltång medföljer, placeras smidigt på benställningen. Grillen passar dig som söker: Platsbesparande grill. Platssparande grill. Grill för husvagn. Grill för husbil. Kompakt grill. Kompakt kolgrill. Bärbar kolgrill. Campinggrill. Grill till utflykten. Liten kolgrill. Liten grill.
399kr
Picture of LANDMANN Gasolgrill Triton 4+1 brännare - Svart
Gasolgrill med termometer i locket Genomtänkt gasolgrill av god kvalitet. Galler av kraftigt gjutjärn som ger en jämn värme. Kombinationen galler, stekplatta och varmhållningsgaller gör varierad matlagning möjlig. 4 rostfria brännare + 1 sidobrännare för tillagning av sidorätter. Lös extra stekplatta medföljer. Isolerande dubbellock bibehåller värmen i grillen. Slang- och regulatorset medföljer ej.
4.999kr
Picture of LANDMANN Skyddshuv Grå M 140X53X104
LANDMANN Skyddshuv Grå M 140X53X104
319kr
Picture of LANDMANN Grillkolstarter
Att tända grillen: 1. Placera tidningspapper underifrån längst ner i röret. 2. Häll briketter/grillkol inuti röret (komplettera ev. med 1-2 st tändblock på kolet/briketterna). 3. Tänd på tidningspappret (och ev. tändblock). 4. När det är en grå hinna på briketterna är de klara att hällas ut på grillens kol-/brikettgaller. Trött på att hälften av kolet hamnar utspritt på kolgallret och inte tänds? Landmanns tändrör samlar ihop kolet och ger jämn glöd. Perfekt även att förbereda extra omgång briketter för påfyllning vid långgrillning/barbeque.
149kr
Picture of LANDMANN Skyddshuv
Passar till: Grilltunna med lock Taurus (31422), Grilltunna med lock Taurus mini (11429), Gasoldriven rök (12093).
299kr
1 2 3 ... 11 Nästa >